Ca intotdeauna, si in cazul training-urilor ICPR, vrem sa facem lucrurile mai altfel :)

Si astfel s-a nascut ideea de Super-Selfie-Trainings. Adica proiecte de training in care tu beneficiezi in permanenta, de la inceputul dar si dupa terminarea acestora, individual (selfie) sau prin intermediul platformei Inkcomm Academy (super-selfie), nu doar de expertiza unui trainer ci de a mai multor profesionisti din comunicare si marketing, inclusiv a colegilor tai. Vei invata pentru tine dar te vei putea integra in super-grupuri de oameni care, ca si tine, vor sa stie si sa invete mai mult.

Super Selfie Trainings: training-uri in familia profesionistilor

Vei putea vii selfie (singur) la workshop-uri sau sa vii super-selfie (cu grupa ta de colegi si prieteni). Vei putea participa la training-uri gratuite si la intalniri cu super – profesionisti din industrie. Selfie sau super-selfie. Si, da, de fiecare data cand ne vedem, vream sa facem si o poza de super-selfie :)

Training-urile se vor axa toate pe regula: 30% teorie, 35% studii si analiza de caz si 35% lucru cu instrumente si tool-uri profesionale (metode, template-uri de documente de lucru, tool-uri software specializate etc).

Deocamdata, primele trei training-uri pe care le avem planificate la Inkcomm Academy sunt:

1. Training audit de comunicare organizationala
Durata: 3 zile x 4 ore
Perioada: 29-31 iulie 2014
Pret: 460 lei (TVA inclus)

2. Training comunicare interna
Durata: 3 zile x 4 ore
Perioada: septembrie 2014
Pret: 360 lei (TVA inclus)

3. Training analiza PR
Durata: 3 zile x 4 ore
Perioada: septembrie 2014
Pret: 460 lei (TVA inclus)